Vi är oroade över att begreppet ”Överraskande bra” kan användas på ett sätt som inte speglar den verklighet vi lever i.

nov 1, 2021 | Debatt & Blogg

Vi är oroade över att begreppet ”Överraskande bra” kan användas på ett sätt som inte speglar den verklighet vi lever i. Vi från Moderaterna menar att begreppet ”Överraskande bra” kan användas av de styrande på ett manipulativt sätt. Begreppet kan tolkas som att politiker säger till sina kommuninvånare att det inte ska klaga utan de ska vara nöjda med det som de har och att de har det bra. Överraskande bra. Politiker och även förvaltningen i Bromölla har under många år valt att inte målformulera sina verksamheter vilket gör att resultaten inte längre är mätbara. Därmed kan förvaltningarna redovisa sina prestationer och resultat på det sätt som de önskar och de kan redovisa resultaten som är ”Överraskande bra” utifrån givna förutsättningar som att uppnå resultat, men som i själva verkat kunde varit betydligt bättre.

Bli medlem och engagera dig med oss! Swisha 100 kr för valåret 2022 till 1233360070. Glöm ej ange ditt personnummer.

Dela på sociala medier