Hetsjakt och rättshaveri är vanligt förekommande i från Alternativet i Bromölla. Detta måste få ett slut.

Det är inte så att det växer duktiga ledare på träd utan nu måste bolagen göra ytterligare en kostsam rekryteringsprocess för att på så vis få in en kvalificerad vd. Detta kommer att ta tid och som sagt kosta en hel del pengar.

Återigen har Alternativets politiker gått över gränsen till vad vår uppgift är som just politiker.

Att dagligen ligga på våra tjänstemän med att begära ut olika handlingar, protokoll m.m. Att gå på våra tjänstemäns privatliv, familjer, tidigare arbetsgivare, fritidsaktiviteter o.s.v är absolut inte ok. Ni borde skämmas. Jag skäms över det faktum att folk i Bromölla över huvudtaget lägger sin röst på er. Jag skäms över att behöva förklara vad ni är för några när jag besöker vänner i närliggande kommuner. Ni är en skam över hur politiker skall agera i olika situationer.

Det är såhär det går till. Alternativet vrider på de uppgifter de får ut till att bli deras sanning. Denna ”sanning” sprider man sedan på sociala medier, där de tyvärr har alldeles för många följare som blint tror på allt de skriver.

Hittills är det inte mycket som är sant av det som skrivs men är väldigt svårt att gå emot då taktiken är klar. Så fort någon hävdar motsatsen trycker ni ner vederbörande med ett smatterband av falska motargument som sedan blir en ny falsk sanning.

Såhär får det inte fortgå, det måste bli ett stopp för denna typ av missbruk av information och framför allt måste det bli ett slut på den personjakt och personliga vendettor som Alternativet ser som sin politik.

Att tvinga väck sina representanter från AB BromöllaHem och BEVAB var en klar taktik då det sen var fritt fram att förfölja vd:n. Det är tydligen fel på precis allt som görs i Bromölla.

Tydligen är dessa Alternativare specialister på hur bolag skall drivas, hur en kommun skall skötas (ner i detalj) och vilka som är de skyldiga.

Då ställer jag frågan, vilken av alternativets representanter har drivit ett framgångsrikt bolag? Vilken har varit kommunchef tidigare? Vilken har varit teknisk chef eller varför inte ekonomichef tidigare? För tydligen kan ni mer än de personer som sitter eller har suttit på dessa poster inom Bromölla kommun.

Handen på hjärtat, vad har detta parti konstruktivt kommit med för förslag som för vår kommun framåt. Ingenting!

Att föra en form av politik där man enbart letar efter fel hos bolag, tjänstemän, kommun ger motsatt verkan då investerare, inflyttare och företag drar öronen åt sig då de ser vad som försiggår från detta parti.

Alternativet har över huvud taget ingen politik eller värdegrund att stå på utan verkar tagit Ludvig den XI av Frankrikes idé om att Söndra och Härska som sitt valmanifest.

Vi andra som vet var gränserna går måste gå samman för att få ett stopp för detta nu. Visa att vi inte står bakom denna förföljelse av våra tjänstemän. Stå upp för demokrati och inte gå på dessa lögner som Alternativet sprider.

Men till sist, det är ni väljare som bestämmer hur denna kommun skall drivas efter valet i september. Det är upp till er.

Patrik Ottosson

Moderaterna i Bromölla

 

Källa www.Kristianstadsbladet.se – till artikel